home-page
Deel op facebook

Opendeurdag Burgerbudget

Op 27 april van 13u tot 17u nodigen we iedereen uit om alle (deelnemende) Burgerbudget - projecten te komen bezoeken in Genk. 23 projecten gooien hun deuren open!

Je vindt hier alle deelnemende projecten (en hun adressen) en een handig plannetje.

Neem een kijkje achter de schermen, leer de projecten van binnen en van buiten kennen. Bij sommige projecten kan je trouwens ook deelnemen aan workshops en rondleidingen.

Je kan de projecten ook bezoeken met de fiets, ga jij de uitdaging aan om alle projecten op één middag te bezoeken met de fiets? Meer info over de route waarmee we alle projecten met elkaar verbinden, vind je hier!

 

Vergeet ook niet de Burgerbudget - wedstrijd!

Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen en je kan een Doe-Es-Genk-bon winnen tot max 250,00eur! Er zijn meerdere bonnen te winnen, dus laat je niet kennen en doe (samen met het hele gezin?!) mee aan onze wedstrijd! Hier klik je verder naar meer info over de wedstrijd!

 

Zoek je op 27 april naar een plek waar je alle info gebundeld kan vinden? Kom ook naar het centrale infopunt, je vindt ons op de Grote Markt in het centrum van Genk op 27 april tussen 13u en 17u. Je kan ons niet missen want we zitten in een grote dubbeldekbus!

Deel op facebook