Deel op facebook

Doe mee aan de Burgerbudget - wedstrijd!

 

Zin om deel te nemen aan de Burgerbudget-wedstrijd?

Op 27 april kan je tijdens de Burgerbudget - opendeurdag tussen 13u en 17u kennis maken met 23 Burgerbudget - projecten én je kan dan ook deelnemen aan de Burgerbudget - wedstrijd!

 

Kinderen kunnen deelnemen door de kleurplaat in te kleuren en binnen te brengen bij één van de deelnemende projecten tijdens de Opendeurdag! Je kan de kleurplaat hier downloaden of je vindt ze bij de projecten tijdens de opendeurdag!

 

12+-ers kunnen deelnemen door de Burgerbudget - Quiz in te vullen. Je vindt het wedstrijdformulier tijdens de Opendeurdag bij alle deelnemende projecten of je kan ze hier downloaden. Je brengt het ingevulde formulier binnen op 27 april bij één van de deelnemende projecten!

 

Wist je trouwens dat je ook aan het centrale infopunt van de Opendeurdag kunt deelnemen aan beide wedstrijden? Je vindt het centrale infopunt op de Grote Markt in het centrum van Genk! 

 

Je brengt je kleurplaat en/of wedstrijdformulier binnen op 27 april én je maakt kans op een Doe-Es- Genk - bon van max 250,00eur! Er zijn verschillende bonnen te winnen, dus doe zeker mee!

Burgerbudget-Procesanimatie-02.png

 

 

 

 

Deel op facebook